Aydın’ın Efeler ilçesinde, 21 Haziran Cumartesi günü saat 18.30 sıralarında, Adnan Menderes Mahallesi’nde trajik bir olay meydana geldi. 17 yaşındaki Z.N.A., bilinmeyen bir nedenle bunalıma girdiği öğrenildi.

GENÇ KIZIN TEHLİKELİ HAREKETLERİ
Z.N.A., apartmanın 3. katındaki evin balkonuna çıkarak kendini aşağıya sarkıttı. Balkonda tehlikeli hareketler yaptığını fark eden çevre sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi‘ne bildirdi. Vatandaşlar, genç kızı ikna etmeye çalıştı; fakat Z.N.A. birden kendini boşluğa bıraktı.
KURTARILAMADI
Genç kızın intihar anı, apartmanın güvenlik kameralarına yansıdı. Olayı gören yakınları sinir krizi geçirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Z.N.A.’ya ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, genç kız kurtarılamadı.
AİLE VE YAKINLARININ TEPKİSİ
Acı haberi alan Z.N.A.’nın ailesi ve yakınları büyük bir üzüntü yaşadı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma ise devam ediyor.