Okul Müdürü Serap Sevda liderliğinde ve Müdür Yardımcısı Nevra Kurtuluş sorumluluğunda gerçekleştirilen etkinliğin birinci bölümünde öğrencilerin yıl boyunca Görsel Sanatlar derslerinde yaptıkları resimler sergilendi. Görsel Sanatlar öğretmenleri Y. Nigar İnanç ve Çiğdem Çimen rehberliğinde çizilmiş olan toplam 80 adet çalışma davetlilerin ilgisine sunuldu. Eserler akrilik boya ve kara kalem çalışmalardan oluşuyor.

MUHTEŞEM GÖSTERİ
Etkinliğin ikinci bölümünün başında saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Okul Müdürü Serap Sevda açılış konuşması yaparak programı izlemeye gelen herkese teşekkürlerini sundu. Gecenin salon etkinliği bölümünün başında İngilizce Öğretmeni Özlem Günden rehberliğinde 11/C sınıfı öğrencilerinin hazırladığı “Dört Mevsim” adlı oratoryo sunuldu.

GRUO SON YAZ
Daha sonra okul müzik orkestrası “Grup Son Ayaz” sahne aldı. Sevilen parçaları seslendiren okul grubunun ardından 9. Sınıf öğrencisi Pınar Meydan kısa bir yan flüt konseri verdi.Ardından Müzik Öğretmeni Halil Küçükkahyaoğlu yönetiminde sahneye gelen Tevfik Seno Arda Anadolu Lisesi Öğrenci Korusu sevilen parçaları seslendirdiler.Bunu okulun bir diğer müzik öğretmeni Eda Kurt’un konseri ve ardından İngilizce öğretmeni Burcu Zorlu rehberliğinde sahneye gelen yedi çift öğrencinin gerçekleştirdiği vals gösterisi izledi.

HALK OYUNLARI POTPURİSİ
Gece, Halk Oyunları Öğretmeni Şahin Öztaş’ın liderliğinde okul halk oyunları grubunun, yurdumuzun dört bir yanından derlenmiş halk oyunları potpurisi ile devam etti. Etkinlikte son sınıf öğrencileri adına Can Semih Ateş, mezunlar adına da Dr. Şevval Erim birer konuşma yaptılar. Süleyman Demirel Kültür Merkezini dolduran izleyicilerin büyük beğenisini alan gece hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve önümüzdeki yıl tekrar bir araya gelmek dilekleriyle sona erdi.



