Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Dokuzlar’dan Hürriyet’e : yalanını kabul etti

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, İzmit Belediyesi üzerinden CHP İl Başkanlığı toplantılarının mesaj atılmasına tepki gösterdi.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, İzmit Belediyesi

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, İzmit Belediyesi üzerinden CHP İl Başkanlığı toplantılarının mesaj atılmasına tepki gösterdi. Dokuzlar, şunları söyledi:

Dokuzlar'dan Hürriyet'e : yalanını kabul etti
Dokuzlar’dan Hürriyet’e : yalanını kabul etti

-Başarısızlığını sataşarak örtmeye çalışıyor
-Kendi kendini yalanladı
-Halkın parasıyla şov yapıyor
-Hizmet %14, şov %100’ü geçti

BİR MESAJ, ÜÇ SONUÇ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, belediyenin hizmet ya da duyuruları için kullanması gereken kısa mesaj sisteminden CHP toplantılarını da haber vermek için kullanır hale geldi. Buradan üç sonuç çıkıyor.

Dokuzlar'dan Hürriyet'e : yalanını kabul etti
Dokuzlar’dan Hürriyet’e : yalanını kabul etti

YALANINI KABUL ETTİ

1)- YALANINI KABUL ETTİ Aynı İzmit Belediye Başkanı, geçen ay meclis toplantısında farklı ilçelere asılan reklam panolarının parasını kim ödüyor diye sorulduğunda, “Cebimden verdim” demişti. Biz biliyorduk ama CHP toplantısını bildiren mesajı bile belediye üzerinden atarak yalan söylediğini kendi de kabul etmiş oldu.

2)- BORÇLU BELEDİYE- İzmit Belediyesi’nin 6 yılda neden 5 kez kredi çektiği, piyasa borçlarını neden kapatamadığı, belediye kapısında haciz memurlarının neden sıraya girdiğini de anlamak artık zor değil. Belli ki, tüm kaynaklar belediye ile ilgisi olmayan, siyasi propaganda için kullanılıyor.

3)- KÖTÜ YÖNETİM- Halkın parasını halk için kullanan değil, siyasi çıkar ve propagandasına yönlendiren bir anlayıştan bu şehre hayır gelmez. Düşünün ki, geçen yıl yatırım ve hizmetlere ayrılan bütçenin gerçekleşme oranı %14’e kadar geriledi. Hizmet %14, şov yüzde yüzü geçti. Bunun adı kötü yönetimdir. Başarısızlığını sürekli sataşarak örtmeye çalışıyor.

Dokuzlar'dan Hürriyet'e : yalanını kabul etti
Dokuzlar’dan Hürriyet’e : yalanını kabul etti