Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kocaelispor’da hoca arayışları

16 yıl sonra Süper Lig’e yükselen Kocaelispor’da teknik direktör İsmet Taşdemir ile yollar ayrıldı. Önümüzdeki sezon takımın başına geçecek hoca merakla bekleniyor.

16 yıl sonra Süper

Her gün birçok isim yazılıp çiziliyor. Ulusal basında da Volkan Demirel ile görüşüldüğü, prensipte anlaşıldığı gibi iddialar ortaya atıldı.

Benim kendi fikrimce, anlaşılacak en son teknik direktör adayıdır. Yıllarca Süper Lig’de takım çalıştırdı, çok başarılı olduğu bir dönem yok. Sürekli gittiği kulüplerden ayrıldı. Eğer Volkan Demirel düşünceleri varsa, bir an önce vazgeçmelidirler. Boşa kaybedecek zamanımızda, paramız da yok. Disiplinli ve iyi bir yabancı hoca olabilir. Herkesin bir hoca önerisi var; benim önerim ise daha önce ülkemizde görev yapmış Rumen Teknik Direktör Marius Şumudica.

Dediğim gibi, herkesin bir önerisi vardır ama önemli olan bizim şehrimize, kulübümüze hızlı adapte olacak biri olması gerekiyor. Kaybedecek zamanımız yok; ilk sezonumuzda mutlaka ligde kalmalıyız.

Yönetimin transfer komitesinin en çok dikkat etmesi gereken nokta, dost ahbap çavuş gibi menajerlik tuzaklarına düşmemeleridir. Kulübün kasası belli, bir kuruş boşa gitmesin. Önümüzdeki günlerde bakalım, önemli gelişmeler olacaktır. Bekleyip göreceğiz.