Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Talha Kös’e önemli görev

Kocaeli’nin tanınmış simalarından, Sekapark’ın mimarı, AK Parti İzmit eski belediye başkan aday adaylarından Talha Kös’e AK Parti’den önemli görev!

Kocaeli’nin tanınmış simalarından, Sekapark’ın mimarı, AK Parti İzmit eski belediye

AK Parti’de büyük kongre sonrasında genel başkan yardımcılıkları kadrolarına atamalar devam ediyor. Daha önce AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman bir kez daha Ana Kademe Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığına getirilmiş, Genel Merkez eski MKYK üyesi Serkan Aydemir ise Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı olmuştu.

Talha Kös’e önemli görev
Talha Kös’e önemli görev

YAMAN VE AYDEMİR’DEN SONRA

Yaman ve Aydemir’den sonra bir isim daha AK Parti’de ana kademe başkan yardımcılığına getirildi. 6 Şubat depreminden sonra kentsel dönüşüm ve planlı şehirleşme konularında sık sık ulusal kanallarda boy gösteren kentsel tasarımcı Talha Kös, AK Parti Çevre ve Şehircilik Politikaları Başkan Yardımcısı oldu. Kös yeni gelişmeyi sosyal medya hesabından şu cümlelerle duyurdu:

Talha Kös’e önemli görev
Talha Kös’e önemli görev

“ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

“Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Çevre ve Şehircilik Politikaları Başkanımız Sevilay Tuncer’in takdirleriyle, AK Parti Çevre ve Şehircilik Politikaları Başkan Yardımcılığı görevine atanmış bulunmaktayım. Bu yolda bize güvenen, bu onurlu görevi tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Genel Başkan Yardımcımıza şükranlarımı sunuyorum.”