Gölcük Belediyesi ekipleri, İstanbul’da meydana gelen depremlerin ardından Bağcılar Millet Parkı’na ulaşarak, geceyi parkta geçiren vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulundu. Bu destek, deprem korkusu yaşayan vatandaşlara moral vermek amacıyla gerçekleştirildi.

HIZLI ORGANİZASYON
İstanbul’daki depremlerin ardından Gölcük Belediyesi, hızlı bir şekilde harekete geçti. Gölcük Belediyesi iştiraki GÖLAŞ ekipleri, hazırladıkları sıcak çorba ve ekmeklerle Bağcılar Millet Parkı’na ulaştı. Ekipler, burada kurdukları çadırda deprem nedeniyle parklarda kalan vatandaşlara ikramda bulunarak destek sağladı.

BAŞKAN SEZER’İN AÇIKLAMASI
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, bu tür afetlerde vatandaşlara destek olmanın kendileri için bir görev olduğunu belirtti. Sezer, “17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi’nde büyük acılar yaşamış bir ilçe olarak, İstanbullulara moral vermek amacıyla güler yüzle çorba ve ekmek dağıttık. Geçmiş olsun İstanbul.” ifadelerini kullandı.

