İzmit genelinde uzun süredir devam eden ve bir türlü çözülemeyen çöp sorununa bir yenisi daha eklendi. İlker Kazan, çöp ve sahipsiz sokak hayvanları konusuna dikkat çekerek, İzmit Belediyesi yetkililerini göreve çağırdı. İzmit Çayırköy Gölkent Konutları’nda çekilen bir fotoğrafı paylaşan Kazan, “İşte İzmit Belediyesi’nin hizmet özeti bu” dedi.

KAZAN’A EĞİTİM VERMEYE HAZIRIZ
Kazan’a cevap İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş’tan geldi. Kardaş yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi “”İlker Kazan’a ‘Çöpe ne atılmaz eğitimi’ vermeye hazırız” MHP İzmit İlçe Başkanı Sayın İlker Kazan, İzmit Çayırköy Gölkent Konutları’nda çekilen bir çöp fotoğrafını kamuoyuyla paylaşarak büyük bir gazetecilik başarısına(!) imza attı. Ancak küçük bir detayı atladı:
Çöp konteynerinin içine atılması yasak olan koltuk, minder, halı ve dolap gibi büyük eşyaları da görmezden gelerek suçu tamamen İzmit Belediyesi’ne yükleme konusunda bir mucize gerçekleştirdi. Sayın Kazan’a önce şunu hatırlatmak isteriz: Devlet malı olan çöp konteynerlerine koltuk, halı, dolap atmak bir temizlik sorunu değil, bir vatandaş sorumluluğudur. Kendisi meclis üyeliği yapmış birisi olarak bunu bilmiyorsa, belki de belediye hizmetlerini eleştirmek yerine önce belediye işleyişini öğrenmesi daha iyi olabilir.

KABUL EDERSE BELEDİYE EKİPLERİMİZ GÖSTEREBİLİR

