Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Okul önünde eski eşini öldürüp intihar etti

Okul önünde boşandığı eşini çocuklarının gözü önünde öldüren bir kişi, ardından aynı silahla intihar etti.

Okul önünde boşandığı eşini çocuklarının gözü önünde öldüren bir kişi,

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde, Şirintepe Mahallesi’ndeki Şehit Burhan Sönmez İlkokulu önünde korkunç bir olay yaşandı. Boşandığı eşini çocuklarının gözü önünde öldüren bir kişi, ardından aynı silahla intihar etti.

Okul önünde eski eşini öldürüp intihar etti

OLAYIN DETAYLARI

31 yaşındaki B.K., çocuklarını almak için okul önüne geldiği sırada, eski eşi R.Ç. (37) tarafından tabancayla vuruldu. R.Ç. daha sonra aynı silahı kendisine doğrultarak intihar etti.

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, hem B.K.’nin hem de R.Ç.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Okul önünde eski eşini öldürüp intihar etti

GEÇMİŞTE YAŞANANLAR

B.K. ile R.Ç.’nin geçen yıl Temmuz ayında boşandıkları öğrenildi. Olayın ardından polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Okul önünde eski eşini öldürüp intihar etti