Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde yaralanan 1 asker şehit oldu

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 16 Kasım’da yaralanan Uzman Çavuş Eren Kızıldağ, tedavi gördüğü hastanede 2 Aralık’ta şehit oldu

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 16 Kasım'da yaralanan Uzman Çavuş Eren Kızıldağ,

Milli Savunma Bakanlığı, 16 Kasım’da Pençe-Kilit operasyon bölgesinde yaralanan Uzman Çavuş Eren Kızıldağ’ın (25) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını ve kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu bildirdi.

ADANAYA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

16 Kasım günü Kuzey Irak’ta PKK’lı teröristlerin açtığı ateş sonucu yaralanan Uzman Çavuş Eren Kızıldağ, tedaviye alındığı GATA’da şehit oldu. Şehit düşen Uzman Çavuş Kızıldağ’ın memleketi Adana’nın Kozan ilçesi Taş Mahallesi’ndeki baba evine Türk bayrakları asıldı. Acı haberi alan yakınları, taziye için baba evine akın etti. Evli ve 5 kardeşin en büyüğü olduğu öğrenilen şehidin, çarşamba günü Feke ilçesi Ormancık Mahallesi’nde son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde yaralanan 1 asker şehit oldu
Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde yaralanan 1 asker şehit oldu

BAŞASAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 16 Kasım 2024 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu ağır yaralanan ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisine devam edilen kahraman silah arkadaşımız Mu. Uzm. Çvş. Eren Kızıldağ, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 2 Aralık 2024 tarihinde şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadelerine yer verildi.