Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Torununun canını kurtarmak isterken boğularak hayatını kaybetti

Adıyaman’da Atatürk Baraj Göletine giren torununun çırpındığını gören dede, bir saniye düşünmeden suya atladı. Daha sonra dede de suyun içerisinde çırpınarak gözden kayboldu. Ekipler torunu sağ olarak sudan çıkarırken dedenin cansız bedenine ulaşıldı.

Adıyaman'da Atatürk Baraj Göletine giren torununun çırpındığını gören dede, bir

Adıyaman’da merkez Akpınar Köyünde Bahattin Şahin (65), serinlemek için Atatürk Baraj Göletine giren torununun çırpındığını gördü. Suya atlayan Bahattin Şahin, torununu kurtarmak istedi.

Torununun canını kurtarmak isterken boğularak hayatını kaybetti

ÇIRPINMAYA BAŞLADI

Bu esnada Bahattin Şahin’de su içerisinde çırpınmaya başlayarak gözlerden kayboldu. Durum üzerine sağlık ekipleri ile jandarma ekiplerine haber verildi.

Torununun canını kurtarmak isterken boğularak hayatını kaybetti

TORUNUNU KURTARMAK İSTEYEN DEDE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredeki vatandaşların yardımlarıyla Şahin’in kurtarmak istediği torunu sağ salim bir şekilde çıkarılırken Bahattin Şahin’in ise cansız bedeniyle karşılaşıldı. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı kontrollerde Bahattin Şahin’in hayatını kaybettiği belirlendi. Bahattin Şahin’in cenazesi yapılan incelemelerin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Torununun canını kurtarmak isterken boğularak hayatını kaybetti