Bu sabah, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi‘nde, madde bağımlısı olduğu öne sürülen bir kadın hasta, kendisine müdahale eden kadın doktora saldırdı.
OLAYIN DETAYLARI
Kadın hasta, bilinci kapalı olarak hastaneye getirildi ve uyandırılmaya çalışıldı. Aniden uyanan hasta, kendisine müdahalede bulunan doktor B.K.’ya “Siz bana vurdunuz, beni dövdünüz” diyerek fiziksel saldırıda bulundu.
HASTANE İÇİNDEKİ GERGİNLİK
Saldırı sonrasında hastanede kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Sağlık görevlileri hızla olaya müdahale etti.
GÜVENLİK EKİPLERİNİN MÜDAHALESİ
Olayın büyümesi üzerine hastane güvenliği olay yerine intikal etti. Güvenlik görevlileri, hasta kontrol altına alarak durumu sakinleştirdi. Saldırı sonrası kendine gelen hasta taburcu edilirken, olayla ilgili gerekli idari işlemler başlatıldı.