Kocaeli’nin başarılı eğitim kurumları arasında yer alan Şehit Özcan Kan Fen Lisesi, 2025-2026 eğitim öğretim yılında 135 öğrencisini mezun etmenin gururunu yaşadı. Okul bahçesinde düzenlenen törende öğrenciler, öğretmenler ve veliler bir araya geldi.

YOĞUN KATILIM
Törene İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, okul yöneticileri, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı. Programda konuşan Okul Müdürü Mehmet Cerrahoğlu, öğrencilere hayatları boyunca iyi insan olmanın önemini vurgulayarak mezuniyetlerini kutladı.

ÖĞRENCİLERİN KEP ATMASIYLA SONA ERDİ
Törende okul birincisi Belinay Bozdağ’a plaket takdim edilirken, Bozdağ geleneksel olarak dönem brövesini okul kütüğüne çaktı. Ayrıca uzun yıllar okulda görev yapan idarecilere hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. Müzik dinletisi ve resim sergisinin de yer aldığı program, öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi.

